Ik SKIN PERFECTION

De missie van Ik Skin Perfection is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij in ieder denkbaar huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid stap voor stap, in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende huidverbetering.

 

 

 

 

 

Een gezonde pH waarde

IK Skin Perfection streeft naar een gezonde en perfecte pH-waarde van de huid, die rond de 5.5 ligt. De zuurmantel helpt de huid in balans te houden. De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Zo ontstaat een stralende, gladde, gezonde huid én is de huid minder vatbaar voor huidproblemen!

 

No label

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen.  Alle verpakkingen van IK zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering – groene cosmeceuticals – maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid. Maar er is meer in een pot crème, om het maar even plat te zeggen. Ons totale product is 90-100% natuurlijk.